Verkoop aan B2B Automotive Branche-genoten

B2B-Branche genoten: garage-bedrijven, autohandelaars, carrosseriebedrijven, automateriaal-zaken en dealers genieten bij NaxcarParts van aangepaste tarieven.

Denk aan een hele reeks onderdelen aan aangepaste tarieven, waaronder ook grote merken: zoals Bushwacker, GoRhino, LUND, AVS, Glassskinz, MP Concepts, Undercover, MOPAR, FORD, GM, Rough Country, HuskyLiners, ... en merken die wij vast aanbieden.

Zakelijke kortingen worden berekend aan de hand van afname en volume van wederkerende klanten.
Wij houden hier zelf ook rekening mee met het opstellen van persoonlijke offertes van onderdelen die niet op de webshop staan.

Er wordt aan alle nieuwe B2B-Dealers die een account openen via de website en die goedgekeurd worden, een starters-korting gegeven.

Er wordt voor nieuwe applicaties geen hogere korting gegeven dan dit standaard-percentage om onze huidige loyale partners te beschermen. Wij bieden deze B2B-Dealer optie aan aan bedrijven die een bepaalde toekomstvisie hebben, om op deze manier samen een vertrouwensband te creëren die voor beide partijen voordelen geeft. Bij een bepaald volume van/aan bestelling(en) wordt u in een nieuwe categorie toegevoegd met een hoger kortingspercentage.

Wij verhandelen zowel rechtstreeks aan Particulieren (B2C) als aan Zakelijke klanten (B2B) over heel Europa, maar willen de markt niet domineren. Daar wij zelf ook de import vanuit de States uitvoeren vinden wij het belangrijk dat iedereen in onze branche het plezier moet blijven ervaren aan de verkoop en tegelijk ook 'iets moet kunnen verdienen'.

Hoe kan u een B2B-Branche-Dealer worden?

U kan een account aanmaken op deze website met uw bedrijfsgegevens, dan kunnen wij nadien uw account toevoegen aan de gepaste categorie. Deze handeling moeten wij handmatig doorvoeren, dus gelieve ons even te mailen wanneer u een account aanmaakt én te wachten op bevestiging van voltooiing (wordt per mail bevestigd), alvorens een online-order te plaatsen om te kunnen genieten van een bepaald kortingspercentage.

Zakelijke klanten uit Europa genieten van BTW-vrije aankoop indien uw het ingegeven BTW-nummer, EORI-compatibel is.
Neem hiervoor even contact op bij problemen met uw account, zodat wij de Intracommunautaire levering (BTW verlegging) kunnen doorvoeren.

De prijzen die standaard worden weergegeven op de website zijn de prijzen voor de eindklant (B2C) incl. 21% BTW.
Na het inloggen ziet u de de voor u aangepaste prijzen per artikel.

Prijzen en Levertermijn:
Voor een hele reeks artikelen in de webshop staat aangegeven tegen welke prijs ze te bestellen zijn en met welke levertermijn. Voor artikelen die u sneller nodig hebt dan weergegeven op de website kan u altijd een offerte opvragen via mail voor de mogelijkheid tot snellere levering én de daarbijbehorende extra kost.
Artikelen zonder getoonde prijs of indien u op zoek bent naar iets maar het staat niet op onze website, kan u ons steeds contacteren voor een offerte op maat en de daarbijbehorende levertermijn. Gelieve bij aanvraag even door te geven of u reeds een account hebt bij ons en uw bedrijfsgegevens door te geven indien u een B2B-Dealer bent.

Offertes op maat die via e-mail worden opgemaakt worden steeds met het aan uw account toebehorende kortingspercentage berekend, zodat u steeds de beste prijs krijgt.

B2B-Dealer prijzen voor uitlaten zijn steeds op aanvraag per product.
Wij kunnen ook bepaalde staffel-kortingen aanbieden voor meerdere uitlaten van BORLA® die via containervracht mogen komen.

Welke onderdelen en accessoires bieden wij aan?
Wij hebben een Internationaal samenwerkingscontract met de 2 grootste leveranciers in onderdelen voor de Amerikaanse en Canadese automarkt en kunnen heel wat artikelen uit Amerikaanse of Europese voorraad leveren op diverse termijnen.

Wij zijn exclusief verdeler in Europa voor diverse merken en ook officieel verdeler voor een hele reeks grote en minder grote Amerikaanse merken. Wij kunnen u dan ook voor een zéér groot aantal aan kwaliteitsonderdelen helpen.

U koopt bij ons altijd kwalitatieve onderdelen, van Originele of A-kwaliteit. Wij doen niet mee aan de prijzen-oorlog door B-merken aan te bieden om toch maar het laagste tarief te kunnen bieden. Wij streven naar Kwaliteit voor de Juiste prijs.
Wij staan dan ook nog steeds als een blok achter onze slogan, zoals we sinds 2011 doen:
We make your Ride your Joy and Pride!
Want goedkoop is vaak duurkoop.

Iets dat u wenst of nodig hebt, maar het staat niet op onze website?
Geen probleem!
Wij bieden zowel Luchtvracht als Containervracht aan vanuit de USA tot op locatie in Europa.
Dus als u op zoek bent naar iets bepaalds of transport wenst van onderdelen, accessoires of voertuigen:
NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Open een B2B-Dealer account
b2b-banner-nl
Webshop gemaakt met EasyWebshop