Verkoop aan B2B Automotive Branche-genoten


Bedrijven binnen de automotive kunnen een dealer-account bij ons aanvragen en genieten van gunstigere tarieven.
Aanbod enkel geldig voor B2B-Branche genoten: garage-bedrijven, autohandelaars, carrosseriebedrijven, automateriaal-zaken.

Wij werken hiervoor NIET met dure contracten waarvoor u jaarlijks honderden euro's moet ophoesten.
Wij geven WEL meer korting aan klanten die aan grote volumes kopen. Dus des te meer u aankoopt, des te meer korting u ontvangt.
Bij offertes die wij persoonlijk opmaken via aanvraag wordt hier uiteraard ook rekening mee gehouden.

Denk aan een hele reeks MOPAR, GM en FORD onderdelen aan aangepaste tarieven + een heel groot deel aan aftermarket onderdelen.
Ons gehele aanbod aan vaste merken kan u vinden op onze website.

Van zodra uw account wordt goedgekeurd als B2B-dealer kan u op NaxcarParts.com inloggen en uw prijzen zien per artikel .

Wij bieden deze B2B-Dealer optie aan aan bedrijven die een bepaalde toekomstvisie hebben, om op deze manier samen een vertrouwensband te creëren die voor beide partijen voordelen geeft. Bij een bepaald volume van bestelling(en)/uitgegeven bedrag wordt u in een nieuwe categorie toegevoegd met een hoger kortingspercentage.

Hoe kan u een B2B-Branche-Dealer worden?

U kan een account aanmaken op deze website met uw bedrijfsgegevens, dan kunnen wij na een manuele controle uw account toevoegen aan de gepaste categorie. Onze controle gebeurd handmatig dus gelieve ons even te mailen wanneer u een account aanmaakt én te wachten op bevestiging van voltooiing (wordt per mail bevestigd), alvorens een online-order te plaatsen om te starten als erkend-dealer.

Zakelijke klanten uit het buitenland, binnen Europa genieten van BTW-vrije aankopen indien het ingegeven BTW-nummer, EORI-compatibel is. Neem hiervoor even contact op bij problemen met uw account, zodat wij de Intracommunautaire facturering (BTW verlegging) kunnen doorvoeren.

Prijzen en Levertermijn:
Voor een hele reeks artikelen in de webshop staat aangegeven tegen welke prijs ze te bestellen zijn en met welke levertermijn. Voor artikelen die u sneller nodig hebt dan weergegeven op de website kan u altijd een offerte opvragen via mail voor de mogelijkheid tot snellere levering én de daarbijbehorende extra kost.
Voor artikelen zonder getoonde prijs of indien u iets wenst dat niet op de webshop staat kan u ons steeds een offerte op maat aanvragen per e-mail of via het contactformulier.

Wij kunnen ook bepaalde staffel-kortingen aanbieden bij afname van meerdere artikelen bij grotere volumes.


Welke onderdelen en accessoires bieden wij aan?

U koopt bij ons altijd kwalitatieve onderdelen, van Originele of A-kwaliteit. Wij doen niet mee aan de prijzen-oorlog door B-merken aan te bieden om toch maar het laagste tarief te kunnen bieden. Wij streven naar Kwaliteit voor de Juiste prijs.
Wij staan dan ook nog steeds als een blok achter onze slogan,
zoals we sinds 2011 doen: We make your Ride your Joy and Pride!
Want goedkoop is vaak duurkoop.

Iets dat u wenst of nodig hebt, maar het staat niet op onze website?
Geen probleem!
Wij bieden zowel Luchtvracht (voor diverse onderdelen) als Containervracht aan vanuit de USA tot op locatie in Europa.
Dus als u op zoek bent naar iets bepaalds of transport wenst van onderdelen, accessoires of voertuigen:
NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Open een B2B-Dealer account

b2b-banner-nl
Heeft u een vraag?
Webshop gemaakt met EasyWebshop