Wij geven uw TRX de 'Roep van een T-Rex' met BORLA®.

Nooit eerder deed een uitlaatsysteem denken aan een pré-historisch wezen.


De modernste technologie van BORLA® maakt dit echter mogelijk met het nieuwe 'Polyphoinic-switchfire' systeem voor de RAM TRX.
De TRX klinkt zoals het een supertruck betaamt, onvervalst diep maar mét oog voor het ware karakter zodat de 'supercharger-whine' nog steeds heerlijk hoorbaar is.
Het doet wat denken aan een prooi die hoorbaar in de achtergrond wegrent van het monster dat achteraan duidelijk hoorbaar is wanneer de dino's onder de kap er voluit voor gaan.

Als Officieel BORLA®-Dealer voor Europa die dit Monsterlijk-systeem mag aanbieden, kunnen we niet anders dan laaiend enthousiast zijn over dit (zoveelste) meesterwerk dat van de hand van dé uitlaat-experten komt. U krijgt werkelijk een 'smile-maker' voor de prijs van een uitlaatsysteem. Zelfs uw beste vrienden die u uw SuperTruck van harte gunnen kunnen gewoon niet anders dan een klein beetje jaloers zijn... 
Wat krijgt u nog meer? Onvervalste kwaliteit van Amerikaanse bodem met een garantie van 1.000.000 Mijl of 1.600.000 kilometer.
Geen idee of er ooit een T-Rex die afstand heeft afgelegd maar uw TRX' 700+ Paarden zullen dankzij BORLA® gedurende dit aantal kilometers hoorbaar galopperen.

Bekijk het systeem hier onze webshop.

En uiteraard willen we u de soundfile niet achterhouden. Leun achterover zet de luidspreker aan en geniet!



Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop