Van laatste wens tot herinnering

Iedereen heeft grote dromen en wensen, vooral mensen die in de laatste levensfase terechtgekomen zijn of bij wie de toekomst er niet meer zo rooskleurig uitziet.

Wij staan met onze eigen Amerikaanse voertuigen én met een aantal speciale voertuigen uit ons netwerk graag vrijwillig in voor een dergelijk geluksmoment en lichtpuntje in de vorm van een rit, een fotoreportage of een eerbetoon aan iedereen die in deze toestand zit.

Een ernstige ziekte of aandoening kan een zeer ingrijpende wending geven voor iedereen in de naaste familie. Genieten zit hem dan ook écht in de kleine dingen en het vervullen van een wens voor eenieder wiens toekomst geen zekerheid meer is, hoeft dan ook niet moeilijk te zijn.

Een moment waarin alle emoties de vrije loop mogen gaan, een lach, een traan en uiteraard intens genot, dat is waar wij naar streven met 'NJoyLife'.

Van een grote Amerikaanse Cadillac tot de brullende V8 van een Muscle Car, wij hebben een ruim aanbod in Amerikaanse voertuigen waarmee wij een geweldige droom kunnen waarmaken. Of u nu een fotoreportage wenst of een rit. - Op aanvraag kunnen andere voertuigen ook.

Wij zijn ook vrij te contacteren voor organisaties zoals Wens Ambulances, Make A Wish etc. waarmee wij ook al meermaals iemand een topdag vol emoties hebben mogen geven.
Ook voor uitvaarten zijn wij bereikbaar als laatste eerbetoon.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
njoylifebynaxcar


Voertuigen worden nooit afzonderlijk uitgeleend, de eigenaar/chauffeur is hier steeds bij, vermits dit vrijwillig en met privé-voertuigen gebeurd.
Webshop gemaakt met EasyWebshop