Wat doen wij? » Zoek op US model » Dodge Ram » 2019+ Dodge Ram DT » 2019+ RAM DT Interieur + Laadbak Accessoires » RAM DT Bandendrager in bed

RAM DT Bandendrager in bed

Geachte klant,
Indien er geen prijs/levertermijn weergegeven staat of u het artikel dat u zoekt niet kan vinden kan u dit steeds opvragen.
Dit kan u doen doorhier te klikken.

Dodge RAM DT Bed Tire Carrier RAM DT Bandendrager in bed

Dodge RAM DT Bed Tire Carrier RAM DT Bandendrager in bedDodge RAM DT Bed Tire Carrier RAM DT Bandendrager in bed

€ 349,00
€ 422,29 inclusief BTW

Leverbaar in 12-18 w.dagen

Wanneer u buiten de gebaande paden gaat voor wat offroad-plezier, is het altijd slim om een ​​reservewiel bij de hand te hebben. Laten we eerlijk zijn: het slepen van een reservewiel kan een echte uitdaging zijn, vooral als u uw truck heeft aangepast en de voorraadlocatie het gewoon niet meer volstaat. Met de Universal Bed Mount Reservewieldrager van Rough Country kunt u met een gerust hart op pad, wetende dat u voorbereid bent op het onverwachte.

Functies:
• Duurzame stalen constructie: Deze bandendrager is ontworpen met hoogwaardig staal en is gebouwd om lang mee te gaan, waardoor hij uitzonderlijke sterkte en betrouwbaarheid biedt, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.
• Zwart gepoedercoat voor corrosiebestendigheid: De poedercoating voegt niet alleen een strakke zwarte afwerking toe aan de drager, maar biedt ook uitstekende bescherming tegen corrosie, waardoor langdurige prestaties en een stijlvol uiterlijk worden gegarandeerd.
• Afneembaar vanaf de bovenkant van de laadbak: Dankzij het slimme ontwerp geeft onze bandendrager u toegang tot het reservewiel vanaf de bovenkant van uw vrachtwagen, zodat u er snel en gemakkelijk bij kunt wanneer u het nodig heeft.
• Universeel ontwerp geschikt voor de meeste vrachtwagenbedden: Dankzij het universele ontwerp is het compatibel met een breed scala aan vrachtwagenbedden, waardoor u een perfecte pasvorm heeft voor de meeste vrachtwagenbedden. Welke vrachtwagen u ook bestuurt, deze vervoerder heeft de oplossing voor u.
• Bandenmaat: Ontworpen voor bandenmaten van 33” tot 40”
• Eenvoudige installatie: Met basisgereedschap kan de installatie binnen een uur worden voltooid. Boren vereist.
• Beperkte levenslange garantie: Dit product biedt een beperkte garantie tegen eventuele fabricagefouten en tegen structurele of fabricageschade die na uw aankoop kan optreden.
 
Houd uw buitenavonturen zorgeloos, zelfs als u een lekke band krijgt. Met onze Universele Bed Mount Reservewieldrager kunt u probleemloos een reservewiel meenemen.

Webshop gemaakt met EasyWebshop