Ons Team » Tonneau Covers / HardTops » Tri-Fold » Rough Country TriHard Ram DT 2019+ 5'7ft

Rough Country TriHard Ram DT 2019+ 5'7ft

Geachte klant,
Indien er geen prijs/levertermijn weergegeven staat of u het artikel dat u zoekt niet kan vinden kan u dit steeds opvragen.
Dit kan u doen doorhier te klikken.

Rough Country TriHard Ram DT 2019+ 5'7ft Rough Country TriHard Ram DT 2019+ 5'7ft

Rough Country TriHard Ram DT 2019+ 5'7ft Rough Country TriHard Ram DT 2019+ 5'7ftRough Country TriHard Ram DT 2019+ 5'7ft Rough Country TriHard Ram DT 2019+ 5'7ft

Passend op 2019+ RAM 1500 DT modellen met 5'7ft short bed - w/o rambox-option - w/o multifunctional tailgate.
Niet passend voor 2019+ Ram "Classic" DS modellen.

Bescherm uw bed tegen weersinvloeden en potentiƫle dieven met de slanke, laagprofiel harde drievoudige tonneauhoezen van Rough Country. Deze duurzame, aluminium bedhoezen van vliegtuigkwaliteit hebben een vlak, laag profielontwerp dat uw truck een strakke, strakke uitstraling geeft en tegelijkertijd de inhoud van uw bed beschermt.

Elke hoes heeft een hoogwaardige, zwarte textuurafwerking voor compromisloze bescherming en een geweldig uiterlijk. Dankzij het handige drievoudig opvouwbare ontwerp heeft u gemakkelijk toegang tot uw bed of kunt u grote voorwerpen vervoeren zonder de hoes volledig te verwijderen.

Vouw gewoon een of twee delen terug als dat nodig is om toegang te krijgen tot het bed, of rol het helemaal omhoog en bevestig de duurzame opbergriemen en vervolg je weg met de hoes in open positie.

Deze hoes is voorzien van een eenvoudig te openen kabelvergrendelingssysteem dat in de eerste en tweede positie vergrendelt, zodat u niet naar de andere kant van uw vrachtwagen hoeft te lopen om de bedhoes te openen.

Deze eenvoudig te installeren verzonken bedhoezen zijn voorzien van een veilig montagesysteem dat elke keer weer zorgt voor een goede pasvorm en kan in een mum van tijd plat worden gemonteerd!

Deze bedovertrek kan niet worden geopend als de achterklep is vergrendeld, zodat u met een gerust hart waardevolle spullen kunt opbergen. Inclusief een beperkte levenslange garantie.

Functies:
- Vlak, onopvallend ontwerp
- Duurzaam aluminium van vliegtuigkwaliteit
- Handig drievoudig ontwerp
- Veilig rail- en railmontagesysteem
- Gemakkelijk te openen
- Sloten met achterklepslot van het voertuig om diefstal te voorkomen
- Makkelijk te installeren

Webshop gemaakt met EasyWebshop